Hlavní obsah

Je mi jedno, kde budu hrát, tvrdí Jágr

PRAHA

Nejlépe placený současný hokejista Jaromír Jágr se po několika týdnech odpočinku pustil znovu do přípravy. "Zatím to není nijak žhavé, vždyť sezóna začne za tři měsíce, ale už trénujeme s Jágr týmem," pravil s úsměvem a k problémům s kolenem, které se nedávno objevily, jen poznamenal: "Není to nic vážného."

Foto: PRÁVO

Jaromír Jágr si s případnou výměnou hlavu neláme.

Článek

"V mém věku, když delší čas odpočíváte a začnete znovu s tréninkem a posilováním, tak se prostě ozvou stará zranění. Chce to jen se zase pořádně rozhýbat a bude to dobré," dodal.

ZMATKY KOLEM JÁGRAStále není jasno

Přestupem si hlavu neláme

V Americe i v Evropě se neustále diskutuje o tom, za koho bude v příští sezóně Jágr hrát. New York Rangers najednou slevili ze své snahy Jágra s Washingtonem vyměnit. "Jde to mimo mě. Opravdu si s tím nedělám těžkou hlavu a nemohu to ani nijak ovlivnit. Pro mne je teď nejdůležitější jediné - dobře se připravit. Chci hrát hlavně dobře a je mi jedno, kde to bude, čí dres obléknu. Přemýšlím o sobě, o svojí hře," tvrdil Právu.

V posledních dnech Jágrovi z Ameriky nevolají. "To bylo těsně před draftem a pak po něm. Čeká se na nabídku Washingtonu, New York nikam nespěchá. Něco by se ale mělo stát v nejbližších dnech. Mně osobně je opravdu jedno, jak se kluby dohodnou. Mám platnou smlouvu ve Washingtonu a klidně tam dál budu hrát," zdůraznil hokejista.

Zprávu o Dominátorově návratu považoval za fámu

Zpráva, že by se legendární gólman Dominik Hašek měl vrátit do NHL, konkrétně do Detroitu, Jágra vcelku překvapila. "Když jsem to slyšel poprvé, myslel jsem, že jde o fámu. Nenapadlo mě, že by se vrátil. Pokud to potvrdil, tak proč ne. Nebude první ani poslední sportovec, který něco takového udělá. Není to ale nic jednoduchého, hlavně v kolektivním sportu. Ztratíte kontakt s kamarády a pak musíte hledat cestu zpátky," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články