Hlavní obsah

Nehráli jsme dobře jako tým, litoval kapitán Rangers Jágr

NEW YORK

Kapitán Rangers Járomír Jágr znovu nedovedl tým z Manhattanu k vítězství. Po pondělní porážce 0:4 od Caroliny nestačili Jezdci ve středu na Javorové listy. Stejně jako v pondělí vyprovodilo Toronto domácí mužstvo o čtyři branky. „Nehráli jsme svou typickou hru,“ postěžoval si útočník Rangers Brendan Shanahan na serveru Newsday.com.

Článek

Domácí nevstoupili do zápasu dobře a v 11. minutě prohrávali o dvě branky. Rangers se však vzchopili a ještě do přestávky stihli vyrovnat. „V kabině jsme si vše vyříkali a chtěli jsme se z toho dostat. Bojovali jsme, ale oni byli přesto schopni jít do vedení,“ řekl po utkání osmatřicetiletý Shanahan, jenž má na svém kontě zatím devět branek a stejný počet asistencí.

„V první třetině jsem se těžko dostával do hry,“ prozradil po zápase brankář domácích Henrik Lundqvist. „Ze čtyř střel jsem inkasoval dvakrát,“ litoval švédský gólman. „První branka padla z dorážky, ty další tři už nebyly tak špatné. V některých chvílích jsem se ale rozhodoval velmi špatně. Vím, že bych mohl chytat lépe, než dnes v noci, snad to vyjde zítra nebo v neděli,“ dodal.

„Dáte-li Torontu příležitost, pak hrají skvělou hru,“ pochválil Scott Gomez svého kanadského soupeře. „Každou chybu, kterou jsme udělali, tak potrestali,“ přidala letní posila Jezdců, která je v bodování svého klubu o dva body za kapitánem Jágrem.

Zvláště ve druhé třetině se rozehrál ke skvělému výkonu hostující Nik Antropov, zaznamenal v utkání svůj druhý hattrick v NHL a z „Big Apple“ si tak jeho tým odvezl vysokou výhru. „Nedělal bych z toho nějaké závěry. Nehráli jsme dobře jako tým, ale zítra budeme mít další šanci to napravit,“ doufá kapitán Rangers v lepší zítřky.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.