Hlavní obsah

Rangers jsou ze sebe znechuceni, porážejí se prý sami

NEW YORK

Hokejisté New Yorku Rangers opět podlehli svému konkurentovi v boji o play-off Bostonu. Čestný úspěch zaznamenali Jezdci až 44 sekund před koncem zápasu a Bruins nestačili v poměru 1:3. O spokojenosti tedy po utkání nemohla být řeč. „Hráli mnohem chytřeji než my a své šance dokázali využít,“ litoval kapitán domácích Jaromír Jágr.

Článek

„Boston je tým, který bychom měli porážet,“ nechal se slyšet Jágr pro internetový deník Newsday. „Hráli mnohem chytřeji než my a pokud si vytvořili nějakou šanci, pak ji dokázali proměnit,“ uvedl kapitán Rangers po zápase.

V Madison Square Garden se Medvědi ujali vedení ve vlastním oslabení a ve třetím dějství přidali do domácí svatyně dva definitivní hřebíčky do rakve. „Bránili v pěti a naprosto bezchybně - žádné riskantní pasy či něco podobného. Velmi dobře pokrývali střední pásmo,“ pochválil soupeře kladenský odchovanec.

Jezdci po nedělní porážce okupují devátou příčku Východní konference a balancují tak na hranici postupu do play-off. „Prohráli jsme už 21 zápasů...to je kruté,“ žehral po utkání kouč domácích Tom Renney. „Nemáme v současné době příliš sebevědomí, porazili jsme se sami,“ přidal útočník Brendan Shanahan.

„Jsme ze sebe všichni znechuceni. Dáváme do zápasů málo a pomáháme si vyloučeními. Znovu opakujeme stejné chyby. Nemusíte být Scotty Bowman, abyste zjistili, co je v tomhle mužstvu špatně. Porážíme se sami,“ uzavřel ostrou kritiku svého týmu zkušený Shanahan.

Reklama