Hlavní obsah

Chelios se prý již dohodl na nové smlouvě s Detroitem

DETROIT

Legendární hokejový obránce Chris Chelios se podle informací detroitského webu MLive.com již dohodl na podmínkách nové roční smlouvy s vedením Red Wings. V týmu vítězů minulého ročníku NHL by měl šestačtyřicetiletý bek pobírat plat 850 tisíc dolarů.

Článek

Smlouva by měla být oficiálně podepsána v průběhu příštího týdne a nebude obsahovat žádné další bonusy. "V podstatě jsme dohodnuti. Jakmile se příští týden dostane do města, jsme připraveni to podepsat," řekl webu generální manažer Ken Holland.

Nejstarší aktivní hráč současné NHL, který získal třikrát v kariéře Norrisovu trofej určenou nejlepšímu obránci soutěže, nastoupil v minulém ročníku do 69 zápasů základní části a připsal si 12 bodů díky třem trefám a devíti asistencím. V play-off přidal dalších 14 duelů, ale trápila ho zranění. Celkem odehrál v NHL 1616 zápasů s bilancí 948 bodů za 185 gólů a 763 nahrávek.

Podle webu MLive.com jsou Rudá křídla také blízko podpisu dvouleté smlouvy s obráncem Kylem Quinceyem. Třiadvacetiletý Quincey nastoupil za první tým v průběhu předchozích tří sezon v 13 utkáních a vstřelil jeden gól.

Reklama

Související témata: