Hlavní obsah

Švédský útočník Forsberg se už v této sezóně v NHL neobjeví

STOCKHOLM

Švédský hokejista Peter Forsberg vyloučil návrat do NHL ještě v této sezóně. V rozhovoru pro televizní stanici SVT prohlásil, že pokud bude vůbec schopný hrát, bude to v dresu MODO ve švédské lize. Pětatřicetiletý centr hrál naposledy loni na jaře za Colorado, od té doby léčí zraněnou pravou nohu.

Článek

Před týdnem se ale poprvé objevil na ledě při tréninku s hokejisty MODO. "Budu s nimi trénovat během reprezentační přestávky a pak se rozhodnu," uvedla někdejší hvězda s tím, že s návratem do reprezentace už pro nadcházející Švédské hry rozhodně nepočítá.

"Budu s nimi trénovat během reprezentační přestávky a pak se rozhodnu," uvedla někdejší hvězda s tím, že s návratem do reprezentace už pro nadcházející Švédské hry rozhodně nepočítá. Kouč Bengt-Ake Gustafsson už zaplnil volné místo v nominaci dodatečným povoláním útočníka Linuse Omarja z Luley.

"Noha vypadá lépe než před týdnem, ale stále si nejsem jistý, zda mohu hrát," dodal dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru, olympijských her i mistrovství světa.

Reklama

Související témata: