Hlavní obsah

Dallas s Jágrem by mohl začít doma proti Phoenixu

New York

Vedení zámořské NHL stále ještě oficiálně nezveřejnilo nový rozpis soutěže po skončení výluky, ale už se objevují neoficiální informace, kdo proti komu v úvodní hrací den 19. ledna nastoupí. Jisté například je, že hvězdný útočník Jaromír Jágr si odbude právě v tento den premiéru v dresu Dallasu doma.

Foto: Darryl Dyck, ČTK/AP

Hokejisté Henrik Sedin (vlevo) a Jannik Hansen se chystají na začátek NHL.

Článek

Kdo se v American Airlines Center představí, už tak jasné není, ale podle neoficiálních zámořských zdrojů by do Dallasu měl zavítat Phoenix. Obhájce Stanleyova poháru Los Angeles má vstoupit do sezóny rovněž v sobotu 19. ledna na vlastním ledě proti Chicagu.

Ve zkrácené základní části sehraje každý klub během přibližně stovky dnů 48 zápasů. Hrát proti sobě budou jen celky ze stejné konference. Se soupeři z vlastní divize má každý tým sehrát 18 utkání (s dvěma se utká pětkrát, s dalšími dvěma čtyřikrát) a se zbývajícími soky s konference 30 zápasů (s každým třikrát).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.