Hlavní obsah

Seguin si po přestupu do Dallasu pěkně zavařil: V Texasu jsou jen volové a teplouši, napsal na Twitteru

Hokejový útočník Tyler Seguin se stal jedním z dílů nedávné rozsáhlé hráčské výměny mezi Bostonem a Dallasem v NHL, v týmu Stars si od jednadvacetiletého forvarda hodně slibovali. Jenže už nyní možná v Texasu litují. Den po transakci mezi oběma kluby se totiž na twitterovém účtu kanadského útočníka objevila zpráva: „V Texasu žijí jen volové a teplouši. A já nejsem žádná kráva.“

Foto: Eric Canha, ČTK

Tyler Seguin ještě v dresu Bostonu

Článek

Jakže? Jen o několik hodin později skandální tweet zmizel a Seguin chvatně vysvětloval: „Můj účet byl hacknutý a řízen někým cizím."

Také nový zaměstnavatel Dallas se v oficiálním prohlášení proti formulaci na hráčově Twitteru ostře ohradil. „V žádném případě nesouhlasíme se vzkazem, který se minulou noc objevil na Tylerově účtu. Celou věc jsme s hráčem probrali a budeme pokračovat ve vzdělávání našich hráčů ohledně jejich chování v sociálních médiích."

Nejde zdaleka o první Seguinův výstřelek s útočným podtextem vůči homosexuálům. Už v dubnu se postaral o skandál poté, co tweetoval: „Ležím v posteli a poslouchám hudbu. Z tý vypalovačky mám husí kůži, a přitom nejsem žádná buzna."

Život hokejovou verzí filmu Hangover

Seguin prožil s Medvědy úspěšné tažení za Stanley Cupem před dvěma roky, přes solidní statistiky ale podle některých kritických hlasů nevyužívá naplno svůj potenciál. Americká média na adresu dvojky draftu z roku 2010 v době hráčova působení v týmu Bruins napsala: „V hlavě má pouze party a chová se, jako by jeho život byl hokejovou verzí filmu Hangover."

Dalšího maléru bývalého spoluhráče Davida Krejčího a Jaromíra Jágra si všímají i ve Švýcarsku, kde Seguin po dobu výluky NHL oblékal dres Bielu. Jeho dům byl údajně tak špinavý, že ho úklidová četa dávala denně dohromady, aby byl znovu obyvatelný. A stále stejný obrázek: shnilé banány, špinavé nádobí a použité spodní prádlo...

„Hromada odpadků. Není divu, že ani Seguinovy výroky nejsou nijak zářivě čisté," uvedl deník Blick.

Reklama

Související témata: