Hlavní obsah

Zákeřný Crosby Jágra poslal k zemi. Více slušnosti ke starším! nacházel zastání veterán

Pittsburh

Nejdříve Jaromír Jágr před bránou Pittsburghu najel do Sidneyho Crosbyho, pak přišel další kontakt u mantinelu. Útočník Pittsburghu se s matadorem ve floridském dresu v první třetině utkání NHL nakonec nijak nepáral. Vyrukoval na něj zákeřně zezadu - krosčekem.

Foto: Gene J. Puskar, ČTK/AP

Jaromír Jágr (68) ve floridském dresu po kontaktu na ledě spustil na Sidneyho Crosbybo (87) sedícího na lavičce Pittsburghu.

Článek

Pár zřejmě ostřejších slov si pak hokejisté vyměnili při přerušené hře. „Měl by být slušnější ke starším lidem," psali přispěvatelé na sítích na Crosbyho adresu. Ale z toho si hvězda Tučňáků nemusela dělat těžkou hlavu. Obešlo se to bez vyloučení, naopak sám Crosby při přesilovce v první části hry nasměroval svůj tým gólem na vítěznou cestu (3:2 pp).

Zdroj:Twitter/@myregularface

Hvězdný útočník tak skoncoval se statistickým půstem, když byl u všech branek domácího mužstva. A na ledě pokořil Jágra, který se vrátil do míst, kde slavil velké hokejové triumfy. V minulosti se nejednou spekulovalo, že se do týmu Tučňáků vrátí. Teď se na led tamní arény skutečně vrátil, ale stejně jako v nedávných letech opět jako protivník. A neuspěl.

Zato Crosby zažil po delší době lepší časy. „Je hezké skórovat. A ještě k tomu jako první. Mám snad už na čem stavět," oddechl si, ale tvrdil, že bídné statistiky ho zase až tak neničily, nevymýšlel nic nového. „Jen se normálně snažíte dělat to, co děláte vždy," poznamenal.

Byl podle vás Crosbyho zákrok na Jágra zralý na vyloučení?
Ano
92,5 %
Ne
7,5 %
Celkem hlasovalo 38321 čtenářů.

Reklama

Související témata: