Hlavní obsah

FANTASY: Stihne se Jaromír Jágr vyléčit?

Dnes o půlnoci začne další kolo Fantasy NHL. V pátek v noci SEČ nám nabídne souboj Floridy s Bostonem, ve kterém by na sebe mohly narazit české hokejové ikony. Jaromír Jágr a David Krejčí.

Dva čeští hokejisté figurují v první desítce bodování Fantasy NHL.

Článek

Jaromíra Jágra zastihl začátek sezóny ve skvělé formě. V dosavadních zápasech vstřelil šest branek, což bylo až do středy stejně jako celý tým Anaheimu.

Jágrův nejistý start

Otazník zůstává nad Jágrovým startem. Zápas s Coloradem nedohrál kvůli lehkému zranění ve spodní polovině těla. Podle trenéra Gerarda Gallanta by ale zranění nemělo být vážné a legendární 68 by se měla na ledě brzy objevit.

Krejčí okupuje druhou příčku bodování NHL. Na svém kontě má už čtrnáct bodů, které rozdělil rovným dílem mezi sedm gólů a stejný počet asistencí. Z Bostonu zaznívá na českého hráče jen samá chvála. Věříme, že Krejčí své bodové konto rozšíří i ve 4. kole Fantasy NHL.

Montreal přišel o neporazitelnost

V čele Fantasy bodování je Max Pacioretty, který má na svém kontě už 73 bodů. Za americkým hokejistou je seřazeno trio pronásledovatelů: Kane, Krejčí a Price mají bodů 61.

V první desítce je i další český forvard Tomáš Plekanec, jehož Montreal přišel o neporazitelnost až v desátém utkání v sezóně na ledě Vancouveru. Montrealu tak těsně uteklo vyrovnání rekordu NHL v počtu výher v úvodu sezóny, který drží s deseti výhrami Buffalo a Toronto.

Reklama