Hlavní obsah

FANTASY: Skvělé výkony katapultovaly Frolíka do pozice nejlepšího hráče kola

Patrick Kane je sice nejproduktivnějším hráčem NHL, ale ve Fantasy překvapivě nepatří k těm nejoblíbenějším. Tím je urostlý zadák San Joses Sharks Brent Burns. Až za ním jsou na druhém a třetím místě Alexander Barkov a Shayne Gotisbehere. Jasným vítězem kola je ale český hokejista Michael Frolík, který získal 39 bodů. Jeho výkon jsme ocenili i my a zařadili ho do sestavy pro 24. Fantasy kolo, které začne o dnešní půlnoci.

Do branky jsme postavili Henrika Lundqvista

Článek

Michael Frolík

Skvělou formu ukázal Frolík v zápase proti St. Louis. Třemi trefami se podílel na vítězství svého týmu 7:4. Dvě z nich vsítil Frolík navíc v oslabení. Na perfektní výkon navázal i v následujícím kole.

Na výhře nad Winnipegem se podílel třemi kanadskými body. Dva góly připravil pro své spoluhráče a jeden sám dal. Věříme, že Frolíka dobrá forma neopustí a bude se bodově prosazovat i v následujících zápasech. V těch se Calgary utká s Coloradem, Montrealem a Torontem.

John Tavares

Roli kapitána jsme svěřili Tavaresovi. Nejproduktivnější hráč Islanders nasbíral 55 bodů za 26 branek a 29 asistencí. Islanders nedokázali navázat na výhru nad Floridou a s Pittsburghem prohráli po nájezdech.

Od prvního nepostupujícího do play off dělí Islanders šest bodů. Islanders tak budou určitě chtít ještě nějaké body nasbírat. Kdo jiný by měl postup do vyřazovací části soutěže vystřílet než nejlepší kanonýr týmu.

Brent Burns

Nejoblíbenější hráč Fantasy NHL si našel místo i v našem výběru. V dosavadních zápasech nasbíral 64 bodů, což z něj dělá 2. nejproduktivnějšího obránce v NHL. První místo stále drží Erik Karlsson. Který se podílel na 60 brankách svého týmu. Právě díky nim je nejlépe nahrávajícím hráčem v celé soutěži.

Reklama