Hlavní obsah

FANTASY: Čekají nás poslední dvě kola před vyřazovací částí NHL!

Další kolo Fantasy NHL začíná v pátek v jednu hodinu ráno. Je už 26. a tím pádem předposlední před play off. Sedm týmů má postup už jistý. Ze Západní konference si určitě play off zahrají Dallas, St. Louis, Anaheim, Los Angeles, Chicago a San Jose. Z Východní konference je zatím doplní Washington.

Do branky jsme postavili Devana Dubnyka

Článek

Sidney Crosby

Za poslední tři zápasy nasázel Pittsburgh do sítí svých soupeřů 13 branek. V našem výběru sázíme na Crosbyho, který je se 79 body třetím nejproduktivnějším hokejistou v NHL.

Body rozdělil mezi 32 branek a 47 asistencí. Věříme, že další body přidá v zápasech proti Nashvillu, Islanders, Philadephii nebo Ottawě.

Victor Hedman

Švédská stopa v tabulce bodování obránců NHL je značná. Mezi 20 nejproduktivnějšími obránci jsou ze Švédska čtyři. Erika Karlssona, Johna Klingberga a Olivera Ekmana-Larssona doplňuje právě Victor Hedman.

Zadák hájící barvy Tampy Bay posbíral v 75 zápasech 43 bodů. Body rozdělil do 35 asistencí a 8 branek. Tampa sice ještě nemá účast v play off jistou, ale my věříme, že se do vyřazovací fáze soutěže dostane.

Anže Kopitar

Slovinský útočník zažívá vydařenou sezónu a má velký podíl na tom, že Los Angeles si už vybojovalo účast v play off. Na své konto nastřádal 68 bodů, které rozdělil do 25 gólů a 43 asistencí. Věříme, že další branky Kopitar ještě přídá, třeba hned v pátečním zápase proti Calgary.

Reklama