Hlavní obsah

Hokejisté Washingtonu brečeli smíchy. Jeden z otců jim v šatně předvedl parádní divadlo

St.Louis/Praha

V NHL je už několik let pravidlem, že týmy během sezóny pořádají takzvaný „Father´s trip“. Tedy akci, kdy s celky cestují k zápasům i otcové hokejistů. V minulém týdnu se tatínkové připojili k mužstvu Washingtonu a událost si jistě budou dlouho pamatovat. A to díky otci švédského útočníka Marcuse Johanssona, Larsovi.

Foto: Profimedia.cz

Kouč Washingtonu Barry Trotz.

Článek

Capitals v novém kalendářním roce oplývají fantastickou formou, vždyť z jedenácti odehraných zápasů jich deset vyhráli, takže v týmu panuje uvolněná atmosféra.

A po drtivém triumfu 7:3 na ledě St. Louis byla nálada ještě lepší, celou kabinu včetně kapitána Alexandra Ovečkina totiž rozesmál Lars Johansson. Otec švédské opory týmu se totiž nebál odvázat a v šatně začal tančit na písničku „You Make My Dreams Come True".

Jeho kreaci aplaudovali snad všichni hráči i členové realizačního týmu. A hlavní kouč Barry Trotz ukázal, že není morous a nezkazí žádnou srandu. Když ho totiž Johansson starší vyzval, aby se k němu přidal, držitel Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra uplynulé sezóny NHL, svolil a začal se rovněž vlnit do rytmu.

Reklama

Související témata: