Hlavní obsah

Začal prodej vstupenek na mistrovství světa a systém spadl

PRAHA

První lístek si koupil Miroslav Šatan, světový šampión z roku 2002. On vlastní premiérovou vstupenku na hokejové mistrovství světa, které se koná příští rok v Bratislavě a Košicích. Slavnostní chvilka, slavnostní nálada, která byla na chvíli pokažena. Systém prodeje spadl a zájemci museli hodinu čekat.

Foto: Jan Koller, ČTK

Kapitán hokejových mistrů světa z Göteborgu 2002 Miroslav Šatan převzal z rukou maskota šampionátu 2011 Gooolyho symbolickou vstupenku.

Článek

„Chtěl bych popřát Slovensku, aby se šampionát vydařil nejen po stránce organizační. Doufám, že úspěch bude také na ledu. Záleží na složení týmu. Snad budou hvězdy nakloněny, přijdou a Slovensko dokáže bojovat o medaile,“ cituje cas.sk Šatana, který momentálně působí ve Slovanu Bratislava.

Vstupenky na mistrovství světa se začaly prodávat dnes dopoledne v jedenáct hodin. „Čekám tu už od šesti od rána. Myslel jsem si, že bude větší zájem,“ říkal jeden z nedočkavých fanoušků.

Organizátoři si dali za cíl prodat okolo 340 000 lístků. Prodej proběhne ve třech fázích a systémem balíčků. Vstupenky se prodávají výhradně síti Ticketportal.

Reklama