Hlavní obsah

Ústí postoupilo do semifinále Tipsport Cupu

ÚSTÍ NAD LABEM

Hokejisté prvoligového Ústí nad Labem postoupili do semifinále Tipsport Cupu díky tomu, že v závěrečném utkání skupiny B porazili v základní hrací době Litvínov. Při rovnosti bodů s Karlovými Vary pro Ústecké mluví výhra ze vzájemného zápasu. V semifinále se střetnou v úterý se Spartou.

Článek

Severočeské derby přineslo hattrick hostujícího Kubinčáka, ale pouhých 45 sekund po jeho třetím gólu rozhodl o vítězství domácích Alinč.

„I když jsme v úvodu prohrávali a soupeř pak dvakrát dotáhl naše vedení, dokázali jsme strhnout vítězství na svou stranu. Prvenství  v tabulce před čtyřmi extraligovými celky je velkým úspěchem,“ těšil se nový ústecký trenér Petr Rosol, který přišel k týmu před touto sezónou právě z Litvínova.

„Bez odpočívajících Reichla, Lukeše, J. Černého, Trávníčka a Švarného jsme nevydrželi v koncentraci až do konce,“ poznamenal litvínovský kouč Jaroslav Hübl starší.

Ústí nad Labem - Litvínov 4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
Branky a nahrávky: 28. Hovorka, 33. Němeček (Alinč, Dragoun), 51. Sklenička (Mikulík), 53. Alinč (Němeček) - 4. Kubinčák, 48. Kubinčák, 53. Kubinčák (V. Hübl). Rozhodčí: Fraňo - Bejček, Charvát. Vyloučení: 7:10. Využití: 2:0. V oslabení: 1:1. Diváci: 1417.

Reklama

Související témata: