Hlavní obsah

Žádné výstřihy ani krátké sukně, má jasno střelkyně Emmons

PEKING

Střelkyně Kateřina Emmons by sice ráda získala sponzory pro další přípravu, ale nehodlá pro to udělat cokoliv, tedy jít pod hranici vkusu. „Samozřejmě, že potřebujeme sponzory. Už jsem ale hovořila s agenturou Sport Invest International, která mě zastupuje, co z reklamy ano a co ne. Nepůjdu za hranici svého já,“ řekla v pondělí Právu v olympijské vesnici.

Článek

Pro co konkrétně se nehodlá propůjčit... „Třeba velké výstřihy, krátké sukénky, vysoké podpatky... To je něco, co bych v životě neměla na sobě. Nemám to zapotřebí. Ani žádné nepřirozené líčení, které si v životě nedělám. Nebudu se nutit do něčeho, co nejsem a někomu dělat šaška. Takové nabídky ať nikdo raději ani nedává,“ odmítla předem spojit svoji tvář s lechtivou reklamou. „Pánské časopisy? Tak to už vůbec ne!“ skoro ji naštvala položená otázka. „Žádné výstřednosti,“ zdůraznila.

Vůbec se naopak nebrání představě o usedlé paní Emmons někde v hezkém domku v Minnesotě. „Manžel Matt v téhle části Států strávil asi tři roky a moc se mu tam líbilo. Má v Minnesotě spoustu přátel. Podnebí je tam podobné jako u nás, dokonce čtyři roční období. Je tam hodně sněhu. Ten máme rádi. Matt se dokonce chystá na Vasův běh. Aljašku jsme už zavrhli z finančních i cestovních důvodů, to je konec světa. V Coloradu je zase hodně sucho,“ vysvětlila, pro právě Minnesota.

S kuchyní není problém

Co se týká kuchyně, s tou také není problém. „Umím si představit, že Matt jezdí po závodech a já jsem doma. Někdy už se na to i hodně těším. Určitě mi to nebude vadit. Už teď fungujeme jako domácnost, běžně doma vařím. Má rád guláš, všechny možné druhy. Děláme i halušky. Matt není vybíravý, dá si i české knedlíky, svíčkovou, tu hlavně od švagra, a pochutná si také na smaženém sýru, ten má nejraději od babičky. Nebylo těžké přeorientovat se z americké stravy. Z té máme rádi steaky, hamburgery nejíme. Také italskou kuchyni můžeme,“ dodala.

Manžel prý také rád loví. Hlavně antilopy, srnce, jeleny a v novém domě si chce zařídit místnost s trofejemi. „Matt je spíš na zvěř s parohy. I když byl v Africe a loví po Americe, o lvovi nebo medvědu grizzlym ještě nemluvil,“ usmívala se Emmons.

Reklama