Hlavní obsah

Räikkönen: K výhře nad Schumacherem starý vůz stačí

BRATISLAVA

Finský pilot formule 1 Kimi Räikkönen věří, že má stále naději na vítězství v mistrovství světa. Momentálně třetí jezdec průběžného pořadí to prohlásil to na sobotním setkání s novináři v Bratislavě během dvoudenní návštěvy Slovenska.

Foto: Hoch Zwei

Kimi Räikkönen obul brusle v zápasu slovenských hokejových hvězd.

Článek

"Není to ztracené, můžeme ještě vyhrát. Uděláme vše, co bude v našich silách. Myslím, že musíme být kompaktnější tým, abychom získali více bodů než Michael Schumacher a Montoya. Vše záleží na autech, podmínkách a štěstí," soudí Räikkönen, který ztrácí na vedoucího Němce Michaela Schumachera devět bodů.

Finský pilot si nemyslí, že nový typ vozu McLaren, jehož nasazení do seriálu se stále posouvá, by mu výrazně pomohl v závěrečných bojích o titul. "Nepotřebujeme nové auto. To současné je vynikající, lepší. Na novém typu žádné zvláštnosti nejsou a bude chvíli trvat, než se jej dočkáme," mínil jezdec.

Během dvoudenní propagační návštěvy stáje West McLaren Mercedes v Bratislavě se Räikkönen zúčastnil autogramiád, vyhlášení nejlepších hokejistů v anketě Zlatý puk 2003 a zahrál si v zápasu hokejových hvězd NHL Sever proti Jihu. "Hokej je zábavná hra, setkání s hráči z NHL bylo příjemné. Zapamatoval jsem si Šatana a Bondru," konstatoval pilot.

Reklama

Související témata: