Hlavní obsah

VIDEO: Mr. Bean stále žije aneb šílené grimasy Rowana Atkinsona při F1 v Indii

PRAHA/DILLÍ

Ať chce nebo ne, svého alter ega se asi už nezbaví. Britskému herci Rowanu Atkinsonovi postava věčného poplety Mr. Beana lezla krkem a už před lety ji neformálně pohřbil. Ne však docela, jak dokládá video z Velké ceny Indie formule 1. Bean jako vyšitý!

Foto: Eugene Hošiko, Reuters

Britský herec Rowan Atkinson (vpravo) sleduje v zázemí týmu McLaren Velkou cenou Indie formule 1.

Článek

Atkinson je vyhlášeným příznivcem aut a motorsportu a nikoho proto zvlášť nepřekvapilo, když se při premiérové Velké ceně Indie na okruhu Buddh International u Dillí objevil jako host týmu McLaren. Nikoho také asi nepřekvapilo, jakým způsobem prožíval kolizi svého krajana Hamiltona, který se s Massou už pošesté v letošní sezóně srazil.

Britský herec Rowan Atkinson (vlevo) hovoří s pilotem týmu McLaren Lewisem Hamiltonem před Velkou cenou Indie formule 1.foto: Reuters/Vivek Prakash

Ovšem způsob, jakým Atkinson reagoval! Letmé chvění rtů, cenění zubů, oči v sloup... Grimasy, které při srážce mimoděk přelétly po tváři populárního komika, jeho nejslavnější postavu jasně připomněly. Útěchou pro 56letého herce mohl být fakt, že Hamilton narozdíl od svého soupeře dojel alespoň do cíle, by´t na sedmém místě.

Reklama

Související témata: