Hlavní obsah

OBRAZEM: Derby v McLarenu. Je hezčí Nicole nebo Jessica?

Praha

Jejich chlapi se perou o mistrovský titul a ony zase o korunu nejsledovanější ženy v padoku formule 1. I takový byl start nového šampionátu, který je po všech stránkách velmi slibný. Britové Lewis Hamilton a Jenson Button mají dost otevřené vyhlídky na to, kdo z nich bude ve stáji McLaren jedničkou. Jejich přítelkyně pak vévodí kráskám, jimiž se to kolem závodních okruhů jen hemží.

Foto: Ross Land, ČTK/AP

Jessica Michibata jásá, její přítel Jenson Button vyhrál Velkou cenu Austrálie.

Článek
Fotogalerie

Jen Španěl Fernando Alonso se svým problematickým ferrari zatím překvapivě oběma mclarenům v celkovém pořadí ujíždí. Jenson Button vyhrál úvodní GP Austrálie a je třetí, Lewis Hamilton si zase i v Malajsii zopakoval bronzový stupínek a je druhý.

Není tedy divu, že v centru dění jsou i jejich přítelkyně. Ostatní krásky se mohou přetrhnout, objektivy fotoreportérů i kameramanů se stejně nejčastěji zaměřují na Nicole Scherzingerovou a Jessicu Michibatovou. A není to zdaleka jen kvůli umístění jejich partnerů.

Hamiltonova Nicole je v paddocku u závodních okruhů stálicí. Lewis už se jednou se zpěvačkou skupiny Pussycat Dolls rozešel, začátkem letošního roku ovšem oznámil, že spolu plánují svatbu. Scherzingerová je na závodech velmi často a klidně se navlékne do kombinézy týmu.

Button měl dlouho pověst největšího playboye formule 1 a nijak se netajil tím, že součástí jeho života jsou divoké večírky s nejkrásnějšími modelkami světa. Jedna z nich mu však přece jen přistřihla křídla. Atraktivní Jessica s japonsko-argentinskými kořeny je teď jeho jedinou „oficiální" přítelkyní. Když Jenson triumfoval v Melbourne, bylo nadšení Michibatové nelíčené a upřímné.

Šampionát teď má do dalšího závodu v Číně (15. dubna) přestávku. Do té doby můžete rozhodnout, která z krásek ve stáji McLaren se na úvod sezóny představila v lepší formě...

Reklama

Související témata:
Nicole Scherzinger