Hlavní obsah

Mourinha na mysli neměl. To honolulské krásce zhrzený Hamilton výhru v Maďarsku věnoval

Mogyoród

Staronového kouče londýnské Chelsea José Mourinha na mysli rozhodně neměl, když po triumfu na Hungaroringu britský jezdec F1 Lewis Hamilton prohlásil, že vítězství věnuje The Special One. To na exotickou zpěvačku a moderátorku Nicole Scherzingerovou narážel, i když její jméno po prvním vítězství pro stáj Mercedes nevyslovil. Ba dokonce i na přímý dotaz, zda snad nemá na mysli zpěvačku Pussycat Dolls, odpověděl: "Patří prostě The Special One."

Foto: Profimedia.cz

Nicole Scherzingerová a Lewis Hamilton spolu strávili pět let.

Článek

Emoce z něho doslova sršely. Z vítězství ve Velké ceně Maďarska, z rozchodu se ženou svého srdce Nicole Scherzingerovou zrovna tak.

Před měsícem se po pětiletém vztahu cesty exmistra světa Lewise Hamiltona a exotické popové zpěvačky Nicole Scherzingerové z Honolulu rozešly. Po mnoha peripetiích a eskapádách údajně nadobro, což osmadvacetiletý britský pilot F1 nese ohromně těžce. V Maďarsku se tím netajil.

Výhry jako hojivý obvaz

„Bude trvat dlouho, než se s rozchodem vyrovnám. Pokaždé, když se vracím domů, jsou všechny emoce a city zpátky. Budu muset najít způsob, jak se s tím srovnat. Výhry působí na tyto rány jako hojivý obvaz," svěřoval se Hamilton, když projel na Hungaroringu vítězně cílem a slavil první triumf od listopadového vítězství na GP USA. I díky němu figuruje v celkové klasifikaci mistrovství světa vozů F1 na čtvrtém místě a na vedoucího Vettela ztrácí osmačtyřicet bodů.

„Jel skutečně senzačně. Bylo to to nejlepší, co jsem od něho viděl. Lewis byl skutečně vynikající," skládal Hamiltonovi poklonu za jeho suverénní kralování na Hungaroringu trojnásobný mistr světa Niki Lauda.

„Je to skvělý pocit konečně zase vyhrát. V posledních třech závodech jsem byl na pole position, ale až tady jsem první místo udržel až do konce," liboval si i Hamilton.

I tepovou frekvenci měl v monopostu nižší

„Dnes jsem v autě s úplně jinými pocity než jindy. Byl jsem mnohem uvolněnější, moje tepová frekvence byla mnohem nižší než obvykle. Cítil jsem se dobře, myslí jsem byl na jiném místě," vyznával se z emocí a dokonce dodal: „Byl jsem myšlenkami u někoho, kdo je opravdu speciální. A tomu také vítězství věnuji."

The Special One, jak se v Anglii a celém fotbalovém světě staronovému trenérovi londýnské Chelsea José Mourinhovi přezdívá, to rozhodně nebyl, jméno Nicole Scherzingerové britský vítěz Velké ceny Maďarska nevyslovil. I když po románku, který spolu pět let prožívali a jenž byl plný rozchodů, návratů a vroucího usmiřování, je všem jasné, že Hamiltonův triumf patřil jí.

Reklama

Související témata: