Hlavní obsah

Vršecký se stal potřetí v řadě mistrem Číny v závodech tahačů

David Vršecký se stal potřetí za sebou čínským mistrem v závodech tahačů. Jezdec týmu Buggyra Racing dnes v Čchin-chuang-tao vyhrál oba hlavní závody a připsal si již osmnáctý triumf v šampionátu v řadě. Společně s domácím týmovým kolegou Kung Pinem zároveň ovládli Pohár konstruktérů.

Foto: Buggyra media

David Vršecký je po třetí v řadě čínským šampionem.

Článek

Novopečený trojnásobný čínský mistr prodloužil svou vítěznou sérii na úctyhodných 18 závodů. „První jízdu jsem odjel docela v poklidu, jen Kung Pin se musel prokousávat dopředu ze čtvrtého místa. Nakonec se mu podařilo dostat až za mě, a tak jsme dojeli až do cíle," líčí první závod David Vršecký. „Ve druhé jízdě bylo opět prohozené pořadí, takže trošku divočina. Vyčkávali jsme na správný moment předjetí, aby nedošlo ke kolizi, což se nám podařilo a dojeli opět na prvních dvou pozicích," pochvaluje si.

"Jsem nadšený. Podařilo se mi zde vyhrát vše, co se dalo a získat potřetí titul pro mistra Číny. Navíc jsme opět vyhráli v týmech," raduje se Vršecký.

Bývalý dvojnásobný evropský šampion, který má nyní v roudnickém týmu na starosti vývoj, v Číně letos závodil s novým speciálem Buggyra Zero.

"S autem jsem velice spokojený, posunuli jsme se zase o kousek dál. Teď máme před sebou dlouhou pauzu, kdy můžeme auto ještě více vyladit a připravit na další sezonu," plánuje Vršecký.

Reklama

Související témata: