Hlavní obsah

Patriots přiletěli do Indianopolisu v dobré náladě

Dokonce i věčně zachmuřelý Bill Belichick vtipkoval poté, kdy po přistání v Indianopolisu, kde se uskuteční letošní Super Bowl, odpovídal na otázky novinářů.

Foto: gettyimages.com

Město Indianapolis netrpělivě očekává hlavní událost roku!

Článek

Na otázku, zda v Indianopolisu očekává chladné přivítání, odpověděl hlavní trenér Patriots: „Nikdy mě zde moc vřele nevítali. Patriots nejsou v domovském městě Colts příliš populární, tedy do té doby, než jsme se při čtvrtém-a-2 rozhodli jít pro první down,“ vtipkoval Belichick v souvislosti se zápasem proti Colts z roku 2009, kdy se Patriots v čase 2:08 pokusili při čtvrtém-a-2 neúspěšně získat první down a kdy v závěru zápasu proměnili Colts vítězný field goal. „Fanoušci nás přivítali skvěle a my jsme rovněž velmi přátelští,“ dodal Belichick.

All-Pro receiver – Wes Welker – na stejnou otázku odpověděl: „Myslím si, že bude trochu zvláštní trénovat na stadiónu Colts. Nevím, kolika lidem se to líbí, ale my budeme klidní, zdvořilí a nebudeme do toho rýpat. Doufám, že to každý přijme tak, jak to je.“

Belichick, který byl oblečen v saku a ne ve své oblíbené mikině s kapucí, dále řekl, že není jisté, zda bude v Super Bowlu hrát All-Pro tight end – Rob Gronkowski, který si v zápase proti Ravens vymkl levý kotník.

„Musíte se připravit na všechny možné situace, které se můžou stát,“ řekl quarterback Tom Brady o skutečnosti, že Gronkowski možná nebude proti Giants hrát, nebo bude zraněním do značné míry limitován. „Pro tyto nepředvídatelné situace musíte mít vždy nějaký plán.“

Brady ví, že se Giants na něj budou pokoušet vytvářet tlak pomoci svého skvělého pass rushe, ale v tuto chvíli je podle svých slov rád, že nemusí čelit dvojici defenzivních endů místního týmu Indianopolis Colts, která ho pravidelně dostávala k zemi. „Viděl jsem na stadiónu plakát Dwighta Freeneyho. Když přijedete do Indy a nemusíte proti němu hrát, tak jste za to velice vděční,“ řekl Brady.

Patriots přišlo v neděli dopoledne těsně před odletem vyprovodit na Gillette Stadium 25.000 fanoušků. Majitel týmu Robert Kraft, jemuž loni v červenci zemřela žena, byl nadšený tím, kolik fanoušků přišlo vyprovodit jeho Patriots.

„Pětadvacet tisíc fanoušků přišlo na náš stadión, aby se s námi rozloučili,“ řekl Kraft. „Byla to velmi emocionální zkušenost vidět 25.000 fanoušků, jak přišli povzbudit náš tým.“ Kraft se jako majitel Patriots účastní již šestého Super Bowlu a živě vzpomínal na dny, kdy měl tým štěstí, když na jeden zápas přišlo do hlediště 25.000 diváků.

Reklama