Hlavní obsah

Broncos mají s Peytonem Manningem šanci na Super Bowl, říká Mike Mayock

NFL analytik a komentátor čtvrtečních fotbalových přenosů (Thursday Night Football) – Mike Mayock, který je považován za jednoho z nejlepších odborníků na americký fotbal, řekl, že Broncos mají s Peytonem Manningem šanci vyhrát Super Bowl. Mayock tento názor prezentoval ještě před tím, než Denver skutečně získal Manninga do svého týmu.

Foto: gettyimages.com

Se získáním Peytona Manninga vzrostly šance Broncos na vítězství v Super Bowlu

Článek

„Základem všeho je, že tento hráč je jedinečný," řekl Mayock během pátečního rozhovoru. „V historii NFL je jen několik hráčů jako on. Když je zdravý a hraje na nejvyšší úrovni, pak mi v mysli vytanou pouhá dvě slova – Super Bowl."

Mayock dále prozradil, že si myslí, že se Broncos pokusí Manningovi obstarat všechny ofenzivní zbraně, které budou moci – jako wide receivera Mika Wallace, který je v současné době chráněným volným hráčem, a tight enda Dallase Clarka, přestože by se v případě, že by chtěli získat Wallace z Pittsburghu, museli vzdát prvního práva volby v letošním kole draftu. Mayock si myslí, že by stálo za to „vyzbrojit" Manninga všemi zbraněmi, které potřebuje k tomu, aby dovedl Broncos k zisku titulu.

„Skutečně bych se pouze snažil sehnat do ofenzívy každého, koho bych mohl, a pak bych řekl: ‚Dobře Peytone, je na tobě, abys vyhrál Super Bowl, jdeme na to!'" řekl Mayock.

Jediné, čeho se Mayock obává, je fakt, zda Manningova ruka, která byla oslabena kvůli poškozeným nervům v pravém tricepsu, bude mít dostatečnou sílu a výdrž na to, aby dokázala naplno fungovat po celý zápas.

„Dokáže hodit sedmdesátým pasem šedesát yardů? Mluvil jsem s některými lidmi, kteří jej viděli házet na vlastní oči, a každý z nich byl velmi nadšen z toho, jak mu to jde," řekl Mayock. „Mou jedinou otázkou je: Má dostatek síly, svalové síly, aby dokázal házet, i když je unaven? Pokud bych si tím byl jistý, cítil bych se velmi dobře."

Mike Mayock si myslí, že Broncos mají s Manningem šanci vyhrát Super Bowl... Najde se vůbec někdo, kdo by si v tuto chvíli myslel něco jiného?

Reklama