Hlavní obsah

Brees: Jednání se Saints je extrémně frustrující.

Quarterback New Orleans Saints – Drew Brees – označil v rozhovoru pro neworleanské rádio WWL vyjednávání mezi ním a týmem za „extrémně frustrující".

Foto: gettyimages.com

Drew Bress

Článek

V květnu využili Saints na svého quarterbacka franchise tag. Obě strany mají dva měsíce na to, aby se dohodly na dlouhodobém kontraktu. Brees ve včerejším rozhovoru řekl, že neví, proč se obě strany zatím nedohodly. „Je to pro mě extrémně frustrující," pronesl Brees. „Nemyslel jsem si, že vyjednávání budou až tak obtížná."

Brees, který se zatím nezúčastní týmového mimosezónního programu, řekl, že se chce domluvit na kontraktu, ale že je frustrovaný tím, že s ním Saints dostatečně nekomunikují. „Co je z mého hlediska velmi frustrující a co mě zklamalo, je nedostatek komunikace ze strany týmu. Sice jsme se sešli během několika příležitostí, ale jsem frustrovaný z nedostatku jejich odpovědí."

Přestože se chce Brees připojit ke svým spoluhráčům, nadnesl možnost, že pokud neobdrží od Saints dlouhodobý kontrakt, vynechá minikemp, dokonce i tréninkový kemp. Šestinásobný člen Pro Bowl týmu vynechal zatím pouze dobrovolné tréninky. Saints zahajují příští týden „povinnou přípravu" na letošní sezónu. Dá se předpokládat, že pokud Brees neobdrží dlouhodobý kontrakt, nezúčastní se žádných týmových tréninků. Ofenzivní hráč loňské sezóny však řekl, že má individuální plán, jak se na nadcházející sezónu připravit. „Přestože vynechám organizované týmové aktivity, minikemp, tréninkový kemp, budu připraven, jak jen to půjde. Neexistuje žádný způsob, jak tyto tréninky nahradit, než tak, že budete s týmem na hřišti, ale mám plán, kterého se budu držet, pokud to bude třeba."

Brees dodal, že od roku 2006, kdy se dohodl se Saints na šestiletém kontraktu na 60 milionů dolarů, udělal vše, co po něm Saints chtěli a že si za své loňské výkony zaslouží dlouhodobou lukrativní smlouvu. Brees zkompletoval v minulé sezóně 71,2 % přihrávek pro 5.467 yardů a 46 touchdownů. „Nemyslím si, že je to něco bezdůvodného. Řekl bych, že se během těchto vyjednávání musí řešit mnoho věcí. Není to tak jednoduché, jak si lidé myslí. Je tu mnoho věci ke zvážení a mnoho se toho musí prodiskutovat," dodal lídr Saints.

Reklama