Hlavní obsah

Prsten Lawrence Taylora pro vítěze Super Bowlu byl prodán za více než 230.000 dolarů

Prsten bývalé hvězdy New Yorku Giants – Lawrence Taylora, který jej získal za vítězství v Super Bowlu XXV, byl prodán za 230.401 dolarů.

Foto: gettyimages.com

Lawrence Taylor

Článek

Původní informace sice hovořily o tom, že prsten prodával sám Lawrence Taylor, ale nakonec vyšlo najevo, že tuto trofej nabídl v online aukci, která proběhla od pátku do nočních sobotních hodin, jeho syn T. J. Člen fotbalové síně slávy nevěděl údajně o tom, že je prsten na prodej, ale prý fakt, že jeho syn prodal nejcennější trofej, kterou může americký fotbalista za svou kariéru získat, nevadí, jelikož mu ho daroval a řekl mu, že si s ním může dělat, co chce. „Lawrence o tom ve skutečnosti nevěděl, ale řekl, že ho dal svému synovi a že mu dal právo, aby si s ním dělal, co chce," řekl Taylorův agent – Mark Lepselter.

Jedním ze známých lidí, kteří projevili o prsten zájem, byl současný defensive end New Yorku Giants – Osi Umenyiora, který má již ve své vitríně dva podobné prsteny. Umenyiora chtěl prsten vrátit Taylorovi, ale měl jednu podmínku – musel do sobotní noci získat na svém Twitteru 500.000 fanoušků. Nakonec jich získal pouhých 55.000. „Yikes! Myslím, že 450.000 mě vyvedlo z omylu," napsal Umenyiora na Twitteru.

T. J. na úspěchu svého slavného otce výrazně vydělal, jelikož konečná prodejní cena prstenu (230.401 dolarů, skoro 4,5 milionu český korun) je trojnásobek původně odhadované částky.

Reklama