Hlavní obsah

Šebrle před kladenským desetibojem šéfoval u grilu, chutnalo Clayovi i Smithovi

KLADNO

Stejně jako před třemi roky se před kladenským desetibojařským TNT-Fortuna v Kladně mítinkem sešli u Romana Šebrleho na zahradě jeho soupeři a kamarádi, aby něco dobrého pojedli a popili a hlavně si před závodem popovídali a přišli na jiné myšlenky než jsou body, desetiny nebo centimetry.

Foto: Zbyněk Stanislav, ČTK

Roman Šebrle (vlevo) s Maurice Smithem při minulém ročníku TNT-Fortuna Meetingu.

Článek

V neděli se u Šebelrlů v pražských Lysolajích objevili mimo jiné Američané Bryan Clay a Jake Arnold a Jamajčan Maurice Smith. „Dali jsme si masíčko, něco malinko popili, trochu cvičili na hrazdě a chvíli kopali do míče,“ říkal Šeberle, který se naoko zdráhal víc prozrazovat.

„Bylo docela veselo, fotbal jsme hráli jenom chvilku, abychom si nic neudělali,“ prozradil bývalý fotbalista. „Já hrál s Bryanem, ale nejlepší byl Maurice, i když ve dvojici s Jakem s námi prohráli.“

Spokojeni byli i Šebrleho hosté. „Bylo to fajn, byl jsem u Romana poprvé. Dali jsme si pár piv, párty se mi líbila,“ vykládal Smith, který středočeský mítink vyhrál v posledních dvou letech.

Clay, jenž do Kladna přijel poprvé, spojoval přátelský fotbálek se senzační remízou svých krajanů na mistrovství světa v Jihoafrické republice v zápase s favorizovanou Anglií. „Bylo to něco jako náš zlatý bod,“ smál se.

Večírku se zúčastnilo zhruba patnáct lidí a role šéfkuchaře se u grilu ujal hostitel. „Už ani nevím, kolik se toho mohlo sníst. Vím, že se kupovala nějaká stehna a vepřové. Nakládala to manželka Eva a všem to chutnalo,“ dodal vítěz prvního ročníku a světový rekordman.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články