Hlavní obsah

Vyběhněte z lodi u Vltavy vstříc mílovému zrychlení

Praha

Rychlost a běh prostě k sobě sedí. Takže vstát. Pokud máte zálusk přes prázdniny zaznamenat běžecký progres, máte možnost. Setkání u Vltavy na lodi, která kotví na Výtoni u Železničního mostu. Tam můžete pod vedením kvalifikovaných trenérů začít pilovat svoji rychlost.

Foto: maxmediapr.cz

Čipy nasazeny, můžete běžet a zrychlit.

Článek

Nike zve běžce, aby se zúčastnili odvážné výzvy za rychlost přes aplikace Nike+Run Club a Nike+Training Club. Na konci srpna pak budou ti, kteří se zúčastní, schopni uběhnout "svoji nejrychlejší míli".

Co potřebujete? Čip, boty a chuť. Stačí si v aplikaci zvolit tréninkový plán. Ten obsahuje tréninky, motivační hudbu a tipy od trenérů, jak být lepší a rychlejší. Jmenuje se Find Your Fast. Ti, kteří se programu zúčastní, pak budou schopni nejrychlejší den v roce – 30. srpna uběhnout svoji nejrychlejší šestnáctistovku.

Od lodi do Stromovky

"Je zde nový tréninkový plán, aby běžec zlepšil svoji kondici. Poté si budete moci zaběhnout svoji nejrychlejší míli v rámci celosvětového nejrychlejšího dne. Kampaň byla odstartována ve stejný den na celém světě," představila nový koncept přímo na lodi moderátorka Zorka Hejdová.

Po celé léto bude na běžce u lodi na Náplavce čekat připravený program, který odstartoval 2. července. Během srpna se tréninky poté přesunou do Stromovky. Celkem se jedná o 23 tréninků a 8 speciálních lekcí. Po každém měření běžec obdrží výsledky.

Tréninky probíhají třikrát týdně – v pondělí ženy, čtvrtky a soboty jsou smíšené. Důležité je se registrovat, protože počet běžců je pro jednotlivé tréninky omezen. "Jsou pro vás připraveny toalety, občerstvení a celkové zázemí najdete na lodi. Tréninky budou trvat do hodiny a půl," dodal při představení jeden z přítomných trenérů.

Reklama