Hlavní obsah

Gangster se vrací! V boji o titul vyzve nenáviděného soka

Praha

Je to tady! Hvězda MMA Conor McGregor bude znovu bojovat v UFC, když se postaví nenáviděnému rivalovi – Chabibu Nurmagomedovi. Tihle dva se vážně nemusí. McGregor dokonce v dubnu zaútočil na autobus s bojovníkem a musel kvůli incidentu před soud, kde vyfasoval flastr. Věřte tomu, že 6. října to bude bitva, kde mistrovský pás bude jen drobnou odměnou a fanoušci nebudou dýchat napětím, co jim bojovníci předvedou.

Foto: Pool, Reuters

Conor McGregor před soudem v Brooklynu (vpravo).

Článek

Když se o McGregorovi psalo naposledy, celý svět jen udiveně kroutil hlavou. Hvězda MMA totiž s dalšími zhruba dvěma desítkami lidí zaútočila na autobus převážející zápasníky na UFC 223. Ir řádil jak smyslů zbavený a práskl do autobusu vozíkem na zavazadla, povedlo se mu přitom rozbít jedno z oken.

Bezpečnostní kamery k jeho smůle incident zaznamenaly a není divu, že bojovník skončil před soudem. Do chládku nemusel, ale pět dní veřejně prospěšných prací si odmakal. Musel navštívit i kurz sebeovládání a k tomu uhradit vzniklé škody. To při příjmech McGregora ani nebolelo... „Děkuji soudu, že mi dovolil pokračovat a napravit chybu," pronesl po verdiktu soudu jeden z nejpopulárnějších zápasníků MMA.

A teď to může navíc Chabibu Nurmagomedovi ukázat i v soubojí z očí do očí o pás šampióna lehké váhy. Právě ten mu UFC sebrala, neboť ho v řádné době neobhajoval.

Házet židle do okna?

O motivaci bude mít Ir postaráno. Nurmagomedov mu totiž poslal řadu výsměšných vzkazů po zmíněném incidentu. "Já se tomu směju. Rozbíjí okno? Proč? Měl jít prostě dovnitř. Když jsi takový gangster, proč prostě nepřijdeš? Tohle město má s gangstery velkou historii. Chceš se mnou mluvit? Řekni kdy a kde. Nemám s tím problém. Já v tomhle vyrůstal, ale házet židle do okna?" rýpal do McGregora bojovník.

A teď se dočká přímého souboje. Dagestánec má v roli profesionála na kontě 26 vítězství, ještě neprohrál. Ir ale udělá všechno pro to, aby mu bilanci pokazil.

Reklama

Související témata: