Hlavní obsah

Byl drzý a neměl respekt k soupeři. Ten mu uštědřil těžké k.o.

Praha

Vyskakoval si a skončil jako zbitý pes. Vytahovat se někdy nevyplácí. První profesionální prohru v MMA si připsal James Gallagher, který se na galavečeru Bellator 204 v kleci postavil soupeři, ke kterému pár sekund před bojem neměl velký respekt. Ricky Bandejas ale věděl své a v Sioux Falls nakonec slavil. Konec přišel po necelých třech minutách prvního kola.

Co se stane, když nemáte respekt k soupeři v kleci?

 
Článek

Hra nervů, psychologie, zastrašování, i tohle patří do arzenálu zbraní některých bojovníků. Ne vždy ale vše dopadne podle představ.

„Nebyl jsem překvapen, že zápas takto skončil. Nebyl to pro mě nějaký šok. Musíte zůstat pokorní. Doufám, že to byl pro něj ponižující zážitek, aby si uvědomil, že tady si nehrajeme," citoval vítěze server mmajunkie.com, který má na svém kontě jedenáct výher a jednu porážku, ta se datuje k roku 2015.

Gallagher si připsal první porážku, k tomu má sedm výher. Irský zápasník si hodně věřil, možná i proto, že je tréninkovým parťákem slavného Conora McGregora. Tentokrát ale jedenadvacetiletý bojovník neuspěl, radoval se o pět let starší, ten s chladnější hlavou.

Reklama

Související témata: