Hlavní obsah

Po hrozivém ukončení odmítá roli modela. Chce se vrátit s instinktem zabijáka

Praha

Nejtěžší porážka, nejrychlejší porážka a také nejděsivější, která měla své následky. Tohle vše zažil v květnu zápasník MMA Sage Northcutt. Přešel z UFC do organizace One Championship a odešel s K.O. po 29 sekundách. Následně musel být hospitalizován v nemocnici. Návrat do ringu vidí až v roce 2020. Webový server bjpenn.com citoval trenéra Urijaha Fabera, ten mluvil o několika zlomených kostech ve tváři po děsivém ukončení.

Foto: One Championship

Hotovo. Poslední duel Sage Northcutt prohrál za 29 sekund a musel do nemocnice, přesto věří, že se vrátí.

Článek

Zkusil vyšší váhovou kategorii, ale třiadvacetiletý Američan narazil. Weltrová váha je pro jeho tělo, velikost a věk velká. O tomto ho přesvědčil poslední duel, kdy ho seknul Cosmo Alexandre, o čtrnáct let starší Brazilec, který od roku 2011 neprohrál. Poslední tři zápasy ukončil vždy v prvních kolech.

„Tohle byla pravděpodobně ta nejtěžší věc, kterou jsem kdy zažil. Když prožíváte takové protivenství, musíte zůstat silní, to z vás dělá silnějšího člověka,“ cituje server scmp.com Northcutta.

Květnové zdrcující ukončení Američan nebere jako překážku do budoucna. Věří, že se vrátí silnější, chytřejší a s lepšími dovednostmi.

„Každý bojovník má instinkt zabijáka a já jsem se k němu nedostal. Teď je zamčený v mé mysli a v mém dalším zápase se ho budu snažit použít tak rychle, jak jen to bude možné. Mojí vášní je bojovat, když dostanu od lékařů povolení, jdu na to,“ těší se Northcutt na rok 2020.

I přesto mu někteří doporučují, jestli nechce zkusit raději herectví, případně modeling. Ne, on chce stále do oktagonu. Od roku 2014 si v kleci připsal 11 výher a 3 porážky. Kterou statistiku rozšíří v příštím duelu?

Foto: Instagram: Sage Northcutt

Sage Northcutt po posledním duelu skončil v nemocnici.

Reklama

Související témata: