Hlavní obsah

V Tinkoff-Saxo Sagana nepodepsali. Netoleruju milenky, vzkázal mu majitel

Bratislava

Přestup slovenského cyklisty Petera Sagana do stáje Tinkoff-Saxo se nekoná. Ještě v úterý jej sice měla slovenská média za hotovou věc, jenže podobné zvěsti ve středu na Twitteru rázně dementoval ruský miliardář a majitel Oleg Tiňkov. Čtyřiadvacetiletého závodníka navíc několika reakcemi na Twitteru poslal do nové stáje pilota F1 Fernanda Alonsa. Informoval o tom server CyclingNews.com.

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Slovenský cyklista Peter Sagan údajně s týmem Tinkoff-Saxo nic nepodepsal.

Článek

Rusko-dánská stáj, do níž patří i Roman Kreuziger, má v nejbližších dnech oznámit příchody Ivana Bassa z týmu Cannondale a pravděpodobně i Nora Edvalda Boassona Hagena ze Sky. Údajně měla podepsat i Sagana, který měl vydělat tři milióny eur za sezónu. „Uděláme některé změny, ale nebude to nic s Peterem Saganem," řekl manažer Tinkoff-Saxo Stefano Feltrin.

Sagan se v těchto dnech začal připravovat na Vueltu, která startuje 23. srpna. Na svém Twitteru Slovák už několik dní napíná fanoušky, jméno nového týmu však zatím oficiálně nezveřejnil.

Spekulovalo se o tom, že Sagana chce ulovit do své nově vznikající stáje Fernando Alonso. Ten údajně nabídl majiteli Tinkoff-Saxo Olegu Tiňkovovi krásné Ferrari F50 výměnou za to, že nebude Slováka lanařit ke Kreuzigerovi a spol. „Sagana jsem nepodepsal. Věřím, že půjde k Alonsovi," tweetoval Tiňkov.

Ruský miliardář si posléze do slovenského cyklisty rýpl. „Předpokládám, že Peter Sagan preferuje pódiové dívky. Formule 1 jich má dostatek. Já naopak preferuji rodinné hodnoty a netoleruji milenky. Petře, už jsme všichni unavení z dlouhého čekání. Tak už nám konečně řekni, kde budeš závodit!" dodal ruský podnikatel.

Kde bude jezdite Peter Sagan v příští sezóně?
Zůstane ve stáji Cannondale
11,6 %
Přestoupí do Tinkoff-Saxo
7,6 %
Půjde do nového Alonsova týmu
65,9 %
Bude jezdit v jiném týmu
14,9 %
Celkem hlasovalo 4862 čtenářů.

Reklama

Související témata: