Hlavní obsah

Pátek nesedl, ale Čejka se drží

I když zahrál o sedm ran víc než na úvod, Alex Čejka si na Verizon Heritage moc nepohoršil. Čtvrtečnímu lídru paří po druhém kole PGA Tour čtvrté místo.

Článek

V paru hřiště Harbour Town, 71 ran, obešel Čejka páteční kolo, ale ke klidu měl v Hilton Head daleko. Skórkartu totiž narozdíl od čtvrtečních 64 ran, se sedmi birdie, ve druhém kole hodně obarvil – čtyři birdie, ale také čtyři bogey. Celkově tedy zůstal na –7.

Vedoucí hráč turnaje vycházel z jamky číslo 10 a hned na dvanáctce a třináctce, dvou čtyřparech, si připsal bogey. Po následujícím tříparu se ale vzpamatoval a účet kola srovnal dvěma birdie, jenže vzápětí přišlo další bogey, na tříparu po odpalu do bunkeru.

Na even par pro kolo se Čejka vrátil na druhé jamce, pětiparu, kde excelentně zasáhl green ze dvou set metrů. Bogey na tříparové čtyřce ho znovu vyzvedlo nad par, ale kolo vylepšila poslední jamka, krátký čtyřpar, kde úspěšně patoval na birdie z necelých tří metrů.

Narozdíl od prvního kola ale většina hráčů zůstala chladná ke skórování. Nejlepší den ještě předtím, než dohrál Čejka, měl Todd Hamilton se 66, ale v součtu to je jen o ránu níž, celkově –8.

První místo průběžně drží Brian Gay, který zahrál první devítku za –6 (s pěti birdie v řadě), než se dopustil bogey na jedenátce. Po čtvrtku byl Gay na –5.

Ze samostatného třetího místa Čejku odsunul v závěru Lee Janzen. Dvojnásobný vítěz US Open zahrál na 17. jamce hole-in-one a šel na –8 jako Hamilton.

Zprávu průběžně aktualizujeme

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články