Hlavní obsah

Monty chce víc karet

Co nového hlásí světový golf? Jde hlavně o Ryder Cup. Evropský kapitán chce víc divokých karet, americký zase, aby si Woods a spol. obhlédli hřiště předem.

Článek

Colin Montgomerie má v úmyslu prosadit na mítinku evropského výboru pro Ryder Cup (12. května v Irsku) hlasování o tom, aby jako kapitán týmu pro rok 2010 mohl vybírat více než dvě divoké karty. Američané naposledy vyhráli, když měli čtyři karty z dvanácti míst.

Corey Pavin, kapitán USA v Ryder Cupu, vyhlásil, že bude po svých hráčích chít znalost hřiště Twenty Ten ve Walesu, což znamená hrát příští rok turnaj Wales Open. „Očekávám, že v týmu budou Tiger Woods i Phil Mickelson, a budu víc než šťastný, když pojedou do Walesu na inspekci,“ pravil Pavin.

John Daly se vrací k turnajovému golfu – ode dneška hraje Spanish Open v rámci European Tour. Dvojnásobný vítěz majorů má do konce května distanc na PGA Tour kvůli nevhodnému chování mimo hřiště.

Tiger Woods a Phil Mickelson vévodí startovnímu poli Quail Hollow Championship, který začíná ode dneška na PGA Tour v Charlotte. Přenosy vysílá ČT 4, čtvrtek 21.00, pátek 22.55, sobota 22.45 a neděle 00.45.

Reklama