Hlavní obsah

Golf show se na 15. ročník stěhuje do Letňan

PRAHA

Jubilejní 15. ročník největšího golfového veletrhu v České republice se stěhuje z Holešovic do Letňan. Ve dnech 5.-7. března tak budou příznivci tradičního sportu prohlížet novinky ve dvou halách areálu PVA Letňany.

Foto: Golf show

Veletrh Golf show

Článek

Pořadatelé si na pondělní tiskové konferenci pochvalovali větší prostor, který umožní lepší organizaci zúčastněných vystavovatelů. „Boom golfu nás přiměl k přesunu do nových prostorů,“ uvedla ředitelka veletrhu Amara Zemplinerová, která doufá v nárůst zájemců o tzv. incentive golf house, což jsou pracovní pobyty v golfovém prostředí.

Před rokem se ve Veletržním paláci prezentovalo 125 vystavovatelů na 4100 m2, na veletrh zavítalo 5147 návštěvníků. Další ročník bude plocha téměř dvojnásobná, zvětší se zejména tréninkový prostor.

Profesionálka Zuzana Mašínová odpovídá na otázky běhema veletrhu Golf show se lze poradit s odborníkyfoto: Golf show

Golfovou osobnost, která by byla lákadlem veletrhu, pořadatele zatím nemají. „V minulých letech jsme se nesnažili působit na veřejnost, golfisté na veletrhu chtěli vidět novinky. Lákadla jsme nepotřebovali,“ uvedla na dotaz Sport.cz Zemplinerová. „Hosty nám zařizuje mediální partner GolfDigest, jména budeme vědět dva až tři měsíce předem,“ dodala ředitelka veletrhu.

Vedle golfu další veletrhy

Souběžně s Golf show bude areál PVA Letňany místem konání pro další veletrhy, které návštěvníci budou moci navštívit v samostatných halách. For Bikes - 1. prezentační veletrh cyklistiky a všeho, co k ní patří (tváří veletrhu je mistr světa Mike Kluge, který přislíbil osobní účast na tomto veletrhu), For Fitness & Wellness (Festival zdravého životního stylu) a Auto Moto Show.

Návštěvníkům bude umožněn vstup za jednotné vstupné na všechny veletrh. „Chceme kumulovat akce, jak je ve světě v době krize běžné. Šetří se tak finance. „Do projektů ale chceme začlenit show a zábavu,“ upozornil Martin Chmelík z pořádající společnosti ABF.

Na veletrhu Golf show se lze poradit s odborníkyfoto: Golf show

Reklama