Hlavní obsah

Britské sázkové kanceláře se zaměřily na Woodse

Vsaďte si, že Tiger Woods... Fantazii sázkových kanceláří, u nichž jinak bývá golf spíše v pozadí, se meze v poslední době nekladou. 

Foto: Mike Blake, Reuters

Americký golfista Tiger Woods na British Open

Článek

V roztodivných sázkách na téma Woods vedou kreativní britské kanceláře. Ale i tady je vidět rozdíl. Narozdíl od jiných značek, které se chopily příležitostí vzhledem k hráčově aféře, kanceláře Ladbrokes a Coral vypisují pouze sázky na téma golf, a nikoli soukromí.

I tak ale jednají pod vlivem posledních událostí. Ladbrokes vypsal aktuální kurz 1,4 (ku jedné), že Woods dožene manko a pěti budoucími vítězstvími překoná rekord Jacka Nicklause v počtu 18 major titulů. Zdá se to málo? Kurz ale už také byl na hodnotě 1,05! Pravděpodobnost, že Nicklaus nakonec Woodsem předstižen nebude, je vyčíslena v kurzu 23.

Kancelář Coral zase bere sázky na Woodsovu letošní účast na Masters. Ještě před dvěma týdny se jeho absenci dávala šance 4,5. Nyní je to pod vlivem skandálu už jen1,1. A pozor: kdo si myslí, že Woods už nikdy nebude hrát soutěžní golf, může si vsadit v kurzu 16, na který byla snížena původní hodnota sázky ve výši 33.

William Hill se pustil v kurzu 6 do předpovědi, že Woods vyhraje olympijský turnaj v roce 2016. Zřejmě nejznámější britská kancelář také obchoduje se zprávou amerických médií (mj. poměrně seriozní ABC News) o rozvodu, na který se připravuje Woodsova manželka.

Sázky? Elin Woods získá z rozvodu přes půl miliardy dolarů: 25:1. A naopak, že dostane méně než 100 miliónů dolarů: 1,5:1.

Reklama