Hlavní obsah

Woodse může rozvod přijít na 5 miliard, navíc má prý nemanželské dítě

PRAHA

Až o 175 miliónů liber (více jak pět miliard korun) může být po rozvodu chudší nejslavnější golfista všech dob Tiger Woods. Jeho manželka Elin Nodregrenová se podle britského deníku Mirror prý už napevno rozhodla po sexuálních aférách svého muže požádat o rozvod. A z manželství nechce odejít jen tak. Údajně má zájem o polovinu golfistova majetku.

Foto: Shaun Best, Reuters

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

Všechno tak nasvědčuje tomu, že Woodse čeká nejdražší rozvod ve sportovních dějinách. Britský deník dále uvádí, že se hráčova manželka už napevno rozhodla začít vyplňovat rozvodové papíry.

Rozhořčení pohledné švédské blondýny a matky dvou Woodsových dětí dostoupilo vrcholu. Podle jejích přátel svůj záměr Nodregrenová nezmění. „Elin se již rozhodla. Už není nad čím přemýšlet, on se nikdy nezmění,“ cituje Mirror jednoho z přátel Woodsovy manželky.

Skandál slavného golfisty se prohloubil ve středu, když se na scéně objevila osmačtyřicetiletá Theresa Rogersová, která měla s Woodsem poměr a jejíž dcera narozená v roce 2003 je prý jeho. Za své mlčení Rogersová nyní požaduje 1,5 miliónů liber (zhruba 44 miliónů korun).

Reklama