Hlavní obsah

Tigerův golf prý vypadá pořád dobře, říká soused Howell III

Setkání s Tigerem Woodsem na driving range v Isleworthu na Floridě zažil v pondělí Charles Howell III. Golf světové jedničky na vynuceném odpočinku prý vypadá pořád dobře.

Článek

"Strávil jsem s ním v pondělí hodinu. Upřímně řečeno, Tiger vypadal stejně dobře jako dřív. Vážně, zdálo se, že hraje pořád stejně," sdělil Howell III, Woodsův soused z uzavřené floridské komunity, pro CBS Sports během přípravy na Honda Classic.

Právě na drivingu v Isleworthu a právě 27. listopadu, na Den díkůvzdání, který se po následné noční autonehodě přehoupl v Den pekla, se Howell III potkal s Woodsem naposledy.

Nyní se Woods po osobním martyriu vrátil k tréninku. Už v neděli byl spatřen, jak v Isleworthu, kousek za svým domem, trénuje, což vyvolalo spekulace o jeho brzkém návratu k turnajům.

Žádný termín však oficiálně stanoven nebyl. Při svém únorovém televizním projevu Woods pouze řekl, že se ke golfu jednoho dne vrátí a že je možné, že se tak stane ještě letos.

"Jsem stejně zvědavý jako všichni ostatní, kdy se Tiger vrátí, ale neptal jsem se ho na to. Nechtěl jsem," dodal Howell III, který je považován z jednoho z Woodsových přátel. Však také jako jeden z mála golfistů dostal pozvánku na Tigerovu svatbu.

"Vzhledem k okolnostem Tiger vypadal v dobré náladě," dodal Howell III k setkání.

Reklama