Hlavní obsah

Woods má velkou šanci Masters vyhrát, říká Ballesteros

MADRID

Španělský golfový veterán Seve Ballesteros vítá návrat světové jedničky Tigera Woodse do kolotoče PGA Tour. Woods se po pauze zaviněné sexuálními skandály objeví na Masters. „Je to dobrá zpráva, golf z toho bude těžit,“ uvedl.

Foto: Jeff Haynes , Reuters

Seve Ballesteros věří úspěchu Tigera Woodse (na snímku) na Masters.

Článek

Zatímco některým golfovým profesionálům nejde Tigerovo rozhodnutí pod nos a například Steve Stricker, světový hráč číslo dvě, vyjádřil obavy, že Woodsův comeback by mohl zastínit celé Masters, Ballesteros má jasno.

„Jsem potěšen, že se Tiger Woods rozhodl vrátit na turnaje a konečně bude zase soutěžit,“ řekl Španěl u příležitosti představení Madridu jako pořadatele Ryder Cupu 2018. „Je to ta nejlepší zpráva, která nyní mohla golf potkat. Přeji mu hodně štěstí. Má velkou šanci letos Masters vyhrát. A to, že se rozhodl na Masters startovat, znamená, že to ví. Všichni známe jeho možnosti. Augusta je velmi dlouhé hřiště a on ví, jak na něm zahrát.“

Podle informací z okolí světové jedničky se mají fanoušci na co těšit. Dlouholetý přítel a spojenec Woodse na PGA Tour John Cook prohlásil, že Tiger je ve vynikající kondici a odpaluje míčky dál než kdy dříve. Cook si s Woodsem zahrál minulý týden. „Nikdy jsem neviděl nikoho pálit jako jeho v posledních třech dnech,“ uvedl Cook.

Reklama