Hlavní obsah

Na Senior Tour Juhaniak a Seifert

Až poslední kvalifikační turnaj v Karlových Varech rozhodl o tom, že si letošní European Senior Tour na Casa Serena Open zahrají Jan Juhaniak a Jiří Seifert. Golf si v Roztěži již oba vyzkoušeli.

Článek

Speciální bodový systém České seniorské profesionální golfové asociace (ČSPGA) poslal na Casa Serena Open 2010 nejlepšího ze žebříčku Jana Juhaniaka a druhého Jiřího Seiferta, kteří si již jednou v Roztěži u Kutné Hory zahráli v roce 2008, resp. 2009.

Letošní PGA Seniors Masters Golf Tour odehrála pět turnajů v Sokolově, Zbraslavi, Kynžvartu, na Albatrossu a dnes v Karlových Varech. Třetí skončil Jiří Zavázal senior.

"Další turnaje se již do boje o karty nepočítají. Nominaci jsme uzavřeli dnes," potvrzuje prezident ČSPGA Jaroslav Peterka, který zároveň prozradil, že usiluje o třetí kartu. "Jsme ochotni ji pro třetího v pořadí žebříčku zakoupit přes sponzora," dodal.

Reklama

Související témata:
Jaroslav Seifert
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.