Hlavní obsah

Lieser už se nemůže dočkat Czech Open v Čeladné

ČELADNÁ

Vydařenou sezónu si může český golfista Ondřej Lieser vylepšit na blížícím se Czech Open v Čeladné. Letos zvítězil v prvním turnaji Czech Golf Amateur Tour na Kunětické hoře, blízko úspěchu byl i v Rakousku na mezinárodním mistrovství, kde ho fatální chyba připravila o medailovou pozici. Teď se chystá do Čeladné, kam se probojoval díky umístění na Mezinárodním mistrovství ČR v Mariánských Lázních.

Článek

Původně před ním v „Mariánkách“ skončil David Procházka, ale ten se svého místa vzdal ve prospěch Liesera. „Bude to pro mě obrovský zážitek a velká zkušenost,“ radoval se ze startu na Czech Open 2010 golfista. „Už se moc těším, až do Čeladné přijedu. Jsem teď po mistrovství sice trochu unavený, ale trochu si odpočinu a v úterý bych už chtěl hrát tréninkové kolo. Nemůžu se dočkat...“

Vedle něj se Czech Open zúčastní i další čeští amatéři Filip Mrůzek, Martin Příhoda, Jakub Švarc, Jan Ryba, Ondřej Lieser a Petr Gál jr. Čest tuzemských profesionálů budou hájit Viktor Skalle, Petr Skopový, Ondřej Lébl, Marek Nový, Martin Rudecký, Lukáš Tintěra, Jiří Štryncl, Robert Schovánek, Stanislav Matuš a Petr Zíma. Ve startovním poli se tak objeví celkem 16 českých hráčů.

Reklama