Hlavní obsah

Czech Open vede Ind

AKTUALIZUJEME Ind Shiv Kapur vede po prvním kole Czech Open v Čeladné s 66 ranami (-6). Nejlepším Čechem je profesionál Viktor Skalle se 74, nejlepší amatér Martin Příhoda zahrál 75.

Článek

Úvodní den Czech Open v Čeladné ukázal golf dvě odlišné tváře. Dopoledne svítilo slunce a mírně foukalo, odpoledne se k poryvům větru zatáhlo a dvacet minut hřiště bičoval místy silný déšť.

Dopoledne zazážil 28letý Ind Shiv Kapur (na snímku), když na první devítce zahrál šest birdie za sebou, od dvojky do sedmičky, a celkem 30 ran. Druhou devítku obešel v paru, což celkem znamenalo 66. O ránu víc měl Argentinec Tano Goya, loňský autor rekordu hřiště 65, a z odpoledních fligtů zahrál pět pod par také Švéd Peter Hanson.

Tvář turnaje Miguel Ángel Jiménez předvedl po vlažném začátku 71 (-1), jeho spoluhráč Thomas Levet měl 73.

Ze šestnácti českých hráčů dopadl nejlépe profesionál Viktor Skalle se 74. Debut na tour zažil také amatér Martin Příhoda, který i s bogey na posledních dvou jamkách přinesl 75.

Výsledky českých hráčů: Skalle 74, Příhoda (AM) a Tintěra 75, Mrůzek (AM) a Matuš 76, Zíma a Schovánek 77, Lieser (AM) 79, Lébl a Ryba (AM) 80, Gál (AM) 81, Švarc (AM) 87, Skopový 89, Rudecký 93. Výsledky doplníme po skončení kola.

Reklama

Související témata: