Hlavní obsah

Komedie a nudný hráč? Ano, jde to!

Když se řekne golf a nuda, mezi mnohými příklady vytane na mysli také jméno Ben Crane. Jeden z nejpomalejších profesionálů hrající bez emocí si však nemyslí, že by byl nezáživný patron a ve snaze změnit svůj obraz natočil komické video, v němž ukazuje svůj "trénink".

Článek

Trojnásobný vítěz na PGA Tour. Majitel konta s výdělkem z turnajů přes třináct milionů dolarů. Ale zábavný asi tak jako vypsaná složenka. "Lidé mě vidí jako křesťana a pomalého hráče. A obojí si spojují s nudou," uvědomuje si holohlavý Američan.

A proto Ben Crane, jeho caddie Joel Stock a kamarád Sam Martin zašli do tělocvičny v Texasu, kde natočili krátké video s žertovně pojatou fyzickou přípravou profesionála. S vypuštěním klipu do světa se ale čekalo, až co řeknou sponzoři. Neměli námitek.

"Jsem vážný, pokud jde o rodinu a můj vztah s Kristem, ale pokud se zeptáte mých blízkých lidí, řeknou vám, že je ve mně víc," dodal Crane na své webové stránce.

Komediální talent potvrdil Craneovi dokonce herec George Clooney, který video shlédl na jedné party.

"Aspoň třikrát mi řekl, jak moc se mu to líbí a že jsme tu party udělali my," uvedl Crane a slíbil, že nezůstane u jediného filmového pokusu.

Reklama