Hlavní obsah

EP ve snowboardingu se o víkendu představí v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Mariánské Lázně čeká sportovní událost mezinárodního formátu. Tamní skiareál Mariánky bude 11. a 12. února již po třetí v historii hostit vrcholné snowboardové závody FIS Evropského poháru ve snowboardingu, paralelním slalomu.

Článek

Minulý ročník vrcholné evropské soutěže přilákal na sjezdovku v Mariánských Lázních dvě tisícovky diváků a pořadatelé očekávají opět velkou návštěvnost. Ve skiareálu Mariánky se představí  český snowboardový reprezentant Petr Šindelář a další skvělí evropští jezdci. Mezi ženami bude startovat mladá česká naděje,  reprezentantka Ester Ledecká.

Kromě možnosti navštívit zdarma s celou rodinou dětský snowpark, který se ve skiareálu Mariánky nachází, připravili pořadatelé další zajímavou novinku, kterou je živý internetový přenos. „Příznivcům snowboardingu ve spolupráci s internetovou televizí www.strizna.cz nabídneme možnost sledovat po celý víkend v přímém přenosu závody na internetu v pohodlí svého domova, sobotní přenos naleznete zde a nedělní pak zde,“ uvedl místopředseda úseku snowboardingu SLČR Miroslav Schimmer.

Reklama