Hlavní obsah

Kladno získalo z Brna volejbalového univerzála Okošanoviče

Kladno

Volejbalisté Kladna vstoupí do nové sezony se srbskou posilou Stefanem Okošanovičem, jenž dosud hrál extraligu za Brno. Čtyřiadvacetiletý univerzál byl v uplynulém ročníku druhým nejvíce bodujícím hráčem za libereckým Janem Štokrem a na klíčové pozici má pomoci Orlům zpátky na medailové příčky.

Foto: Christian Charisius, ČTK/AP

Ilustrační snímek.

Článek

"Ve čtvrtfinále nás s týmem Brna málem vyřadil a od té doby ho naši trenéři chtěli. Jsme moc rádi, že ho můžeme na Kladně přivítat," napsali Středočeši na svém facebooku.

"Má výborné statistiky, navíc na klíčovém postu univerzála jsme měli spíše starší hráče, ať to byl Marcel Gromadowski, David Konečný nebo naposledy Sergej Baranov. Stefan má ve 24 letech má velkou perspektivu a věřím, že pro tým bude velkou posilou," pochvaloval si kouč Milan Fortuník, jenž s Kladnem obsadil v lize čtvrté místo.

Okošanovič se v týmu potká s krajanem Milošem Vemičem. Nově pak kladenský dres obléknou i David Kuboš z pražských Lvů a blokař Vladimír Mikulenka z Příbrami, na nahrávku se pak vrátila dvojice Nizozemec Daan van Haarlem, Ondřej Fortuník.

Reklama

Související témata: