Hlavní obsah

Měl nakročeno do nejlepší ligy světa. Mladíka nalezli mrtvého v hotelovém pokoji

Auckland/Praha

Svět sportu zasáhla další tragédie. Sen zahrát si slavnou Major League Baseball se Ryanu Costellovi už bohužel nikdy nevyplní. Třiadvacetiletý baseballista týmu Minnesota Twins byl v pondělí nalezen mrtvý v hotelovém pokoji na Novém Zélandu. Podle agentury AP mladík zemřel ve spánku přirozenou smrtí, co ji však způsobilo zatím známo není.

Foto: Sport.cz

Americký baseballista Ryan Costello byl nalezen mrtvý v hotelovém pokoji na Novém Zélandu

Článek

Costello přicestoval do novozélandského Aucklandu minulý týden. Měl tam odehrát sezonu za klub Auckland Tuatara. Tamní média píší, že podle předběžných vyšetření mladík nezemřel násilnou smrtí a nic nenasvědčuje ani sebevraždě.

„Tuatara by chtěla vyjádřit nejhlubší soustrast Ryanově rodině doma ve Spojených Státech a celé organizaci Minnesota Twins," vydal aucklandský klub prohlášení prostřednictvím sociální sítě Twitter.

Costella si v draftu MLB v roce 2017 vybral klub Seattle Mariners v 31. kole díky vynikajícím výkonům v univerzitní lize. V létě 2018 ho pak klub vyměnil do Minnesoty. Před pozvánkou do MLB chtěli Twins vnitřního polaře prověřit v nejvyšší australské soutěži.

Reklama

Související témata: