Hlavní obsah

Volejbalistky KP Brno porazily ve Vyzývacím poháru Sliedrecht 3:0

SLIEDRECHT

Za pouhou hodinu zvítězily volejbalistky KP Brno v úvodním zápasu 3. kola Vyzývacího poháru v nizozemském Sliedrechtu zcela hladce 3:0. Odvetné utkání je na programu příští čtvrtek 14. ledna v Brně a českému týmu chybí krůček k postupu.

Článek

Zápas měly Brňanky hned od úvodních minut pod kontrolou. Své soupeřky dnes převýšily zejména kombinační souhrou a důrazem v útoku. Domácí hráčky se nedokázaly výrazněji prosadit.

"Nečekali jsme tak jednoduchou cestu k vítězství. Velice dobře jsme se na zápas připravili a hráčky splnily do puntíku taktické pokyny. Získali jsme k rozboru záznam ze dvou duelů našich soupeřek. Sliedrecht jsme přehráli podáním i důraznějším útokem," řekl ČTK trenér brněnských volejbalistek Ondřej Marek.

Po zcela nevýrazném prvním setu se sice Sliedrecht částečně zlepšil, ale soustředěně a v pohodě hrající Brňanky mu nepovolily uhrát ve zbývajících dvou sadách více než 16 bodů. Pokud zvládnou i domácí odvetu, čeká je v dalším kole dvojzápas s vítězem duelu Voléro Curych - Galatasaray Istanbul.

3. kolo Vyzývacího poháru volejbalistek, první zápas:
Sliedrecht Sport (Niz.) - KP Brno 0:3 (-11, -16, -16)
Rozhodčí: Reynolds (Ir.), Horcholle (Fr.). Čas: 60 min. Diváci: 300.

Reklama