Hlavní obsah

Basketbalisté Lakers prohráli třetí zápas za sebou

MEMPHIS

Basketbalistům Los Angeles Lakers se v NBA nedaří. Obhájci titulu prohráli na palubovce Memphisu 96:98 a připsali si třetí porážku za sebou.

Foto: Jim Weber, ČTK/AP

Basketbalistům Lakers nepomohl k výhře ani hvězdný Kobe Bryant (uprostřed).

Článek

Navzdory nepovedené druhé polovině utkání mohli Lakers v závěru vyrovnat a dokonce strhnout vítězství na svou stranu, tříbodový pokus Rona Artesta ale zachytil Rudy Gay. "Udělal to skvěle, nenechal se zmást naznačením a výborně mě zablokoval. Docela mě vyškolil," řekl Artest.

Lakers zaznamenali teprve druhou třízápasovou sérii bez vítězství od února 2008, kdy právě z Memphisu získali Paua Gasola. Naposledy prohráli tři zápasy za sebou letos v březnu. Podle trenéra Phila Jacksona může za aktuální sérii nekoncentrovanost v druhé polovině zápasu.

"Třetí čtvrtiny jsou pro nás velkým problémem. Zápas začneme relativně dobře, ale pak nám dojde ta správná energie a nedaří se v útoku," prohlásil. "A druhým důvodem je nepříliš oslnivá forma hráčů z lavičky. Prostě se to tak občas sejde," dodal kouč Lakers.

Výsledky NBA:
Cleveland - Boston 87:106, Golden State - San Antonio 98:118, Memphis - LA Lakers 98:96, New York - New Jersey 111:100, Orlando - Detroit 90:79, Philadelphia - Portland 88:79, Sacramento - Indiana 98:107.

Reklama

Související témata: