Hlavní obsah

Volejbalistky Olomouce snadno porazily slabý Přerov

OLOMOUC

Volejbalistky Olomouce vykročily do čtvrtfinálové série extraligy s Přerovem jasným vítězstvím. Druhý tým základní části soutěže porazil odevzdaného přerovského soupeře rozdílem třídy.

Článek

"Hráčky měly absolutně nezdravý respekt. Byly strnulé a tvrdé už na tréninku," posteskl si přerovský kouč Vladimír Sirvoň, který už během úvodní sady prostřídal čtyři hráčky. Ani změny však nepomohly, první set skončil debaklem 11:25.

Po změně stran se však Přerov dostal do tříbodového náskoku, jenže Olomouc zabrala a žádný zvrat nepřipustila. Pod vedením bývalé reprezentantky Petry Chalcarzové, jež byla s 15 body nejvíce bodující hráčkou zápasu, si došla ke snadnému prvnímu bodu.

"Byli jsme ve všech činnostech trapní. Jediné východisko je se z toho vyspat a hrát. Byl to absolutní propadák pro nás všechny," dodal Sirvoň.

Druhý zápas se bude hrát v Olomouci v sobotu, kdy začnou i ostatní série Prostějov - Ostrava, Brno - Frýdek-Místek a pražské derby Olymp - Slavia. Všechny se hrají na tři vítězství.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.