Hlavní obsah

Oslavy s krutými následky! Zámořské hvězdě hrozí konec kariéry

New York

Zraněními s trvalými následky odnesli bujaré oslavy Dne nezávislosti dva hráči americké NFL. Při odpalování zábavní pyrotechniky utrpěli šestadvacetiletý Jason Pierre-Paul z New York Giants a o rok mladší C.J. Wilson z Tampa Bay Bucaneers těžké popáleniny a lékaři jim navíc museli amputovat prsty.

Foto: Profimedia.cz

Jason Pierre-Paul z New York Giants v utkání NFL proti Atlantě.

Článek

K oběma nehodám došlo ve stejném čase, ale zcela nezávisle na sobě. Zatímco Pierre-Paul přišel podle ESPN o ukazováček na pravé ruce, Wilsonovi museli amputovat dokonce dva prsty. Malér může mít pro oba sportovce fatální následky!

Pierre-Paul se sice podle odhadů lékařů bude moci za dva měsíce na hřiště vrátit, otázkou ale je, zda mu po porušení „bezpečnostních podmínek smlouvy" klub skutečně předloží chystaný dlouhodobý kontrakt ve výši 60 miliónů dolarů.

Ve Wilsonově případě jsou prognózy ještě chmurnější: popáleniny jsou údajně takového charakteru, že v sázce je hráčova aktivní kariéra.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.