Hlavní obsah

Tbilisi - Poruba 7:31Poruba postoupila snadno přes Tbilisi do osmifinále poháru

Tbilisi

Házenkářky Poruby suverénně postoupily do osmifinále Vyzývacího poháru. O víkendu v Tbilisi zdolaly ohromným rozdílem dvakrát domácí tým Mamuli a v úterý jim los přidělí dalšího soupeře. V celkovém skóre byly Ostravanky o 46 gólů lepší.

Článek

Poruba v gruzínské metropoli vyhrála v sobotu 34:12, dnešní odveta skončila výsledkem 31:7. "Pozitivní samozřejmě je, že holky oba zápasy zvládly. V naší hře byly nějaké chyby, o kterých se pobavíme, protože by se nám mohly proti silnějším soupeřům vymstít. Ale celkově musíme víkend v Tbilisi hodnotit pozitivně," řekl kouč Peter Olšavský.

Byl rád, že šanci dostaly všechny hráčky jeho kádru. Před úterním losem by si přál soupeře se skvělou atmosférou. "Tady v Tbilisi to bylo hodně komorní, a to i proto, že se hrálo ve velké hale pro devět tisíc fanoušků," dodal Olšavský pro klubový web. Na oba zápasy přitom dorazilo vždy jen 200 lidí.

Odvetné utkání 3. kola Vyzývacího poháru házenkářek:
Mamuli Tbilisi - Poruba 7:31 (5:17)
Nejvíce branek: Čocheliová a Kvelašviliová po 2 - Revajová 6, Konečná, Maiwaelderová, Sekulová a Varmužová po 4, Polášková 3. Sedmimetrové hody: 2/1 - 2/1. Vyloučení: 2:3. Diváci: 200. První zápas 12:34, postoupila Poruba.

Reklama

Související témata: