Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic prohráli s FBC Ostrava

PRAHA

Florbalisté Tatranu Střešovice prohráli v dnešní dohrávce 20. kola extraligy s druhým FBC Ostrava 2:3 a promarnili šanci zajistit si vítězství v základní části. Náskok úřadujícího mistra se dvě kola před koncem naopak snížil na jediný bod, navíc má se svým pronásledovatelem horší bilanci ve vzájemných zápasech.

Článek

Pražany dostal do vedení v hale Sparty na Podvinném mlýně do vedení už ve druhé minutě Deutsch, ale po polovině úvodní části během dvou minut otočili stav Matěj Smeták a Jiří Curney. Ještě v první třetině sice vyrovnal v přesilovce Podhráský, ale v 34. minutě rozhodl Kašpar.

"Jsme rádi za získané body. Kluci se přesvědčili, že mohou hrát i s nejlepšími a to je velké plus před play off. Je jedno, jestli budeme první nebo druzí, chceme být do druhé místa," řekl trenér FBC Ostrava Martin Smeták. "Rozhodl třetí gól, kdy jsme udělali individuální chybu a Ostrava ji potrestala. Připravili jsme si pak dostatek příležitostí, ale nebyli jsme schopní z toho vstřelit branku. To rozhodlo," prohlásil kouč Střešovic Jan Zahalka, jemuž chyběl kapitán Milan Fridrich.

Extraliga florbalistů - 20. kolo:
Tatran Střešovice - FBC Ostrava 2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
Branky: 2. Deutsch, 17. Podhráský - 11. Smeták, 13. Curney, 34. Kašpar.

Reklama